1. /
  2. Fem cultura
  3. /
  4. Concurs Instagram

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRARIA #SOCSIURANA A INSTAGRAM:

1. Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies d'Instagram que compleixin els següents requisits:

· La fotografia ha d’estar relacionada amb les Fires/Festes de l’Oli nou dels municipis de la DOP Siurana (temporada 2021/22).
· La fotografia ha de contenir les etiquetes #socsiurana i #dopsiurana.
· L’usuari/a ha de ser seguidor/a del perfil d’Instagram @dopsiurana.

2. El concurs comença el 7 de novembre de 2021 i finalitza el 28 de febrer de 2022 a les 24.00h i les fotografies han de ser compreses en aquest període.

3. Es poden fer tantes participacions com es desitgi, totes entraran en el concurs.

4. Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil.

5. El veredicte s’emetrà el dia 21 de març del 2022. Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge directe (privat) per Instagram. El seu nom també es podrà fer públic als diferents comptes de la DOP Siurana a les xarxes socials.

6. Un cop contactades, les persones guanyadores hauran de posar-se en contacte amb l'organització mitjançant el correu electrònic mgelonch@dopsiurana.com. Caldrà que enviïn la fotografia escollida com a guanyadora amb la major resolució possible.

7. La participació al concurs és gratuïta.

ÚS DE LES IMATGES

1. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per la DOP Siurana per a futures campanyes de promoció de la marca.

2. La publicació d'imatges a Instagram amb les etiquetes #socsiurana #dopsiurana significarà l'acceptació d'aquestes bases.

ÚS DE LES DADES

1. Pujar les fotografies a Instagram amb les etiquetes #socsiurana #dopsiurana implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge privat.

2. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

3. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer de la DOP Siurana.

PREMIS I JURAT

1. El jurat de la DOP Siurana, format per l’equip de comunicació i un conjunt de membres de la Comissió rectora, triarà les tres fotogra- fies finalistes. El primer, segon i tercer premi aniran en funció del nombre de vots obtinguts pel jurat.

2. La DOP Siurana emetrà públicament el seu veredicte el dia 21 de març de 2022. S’informarà de l’entrega dels premis privadament als guanyadors/es, que es realitzarà en un acte durant el primer semestre de 2022.

3. La decisió del jurat és definitiva però l’organització es reserva el dret a modificar la seva decisió si la persona guanyadora no contacta amb la DOP Siurana abans del dia 30 de març de 2022. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més nombre de vots del jurat.

4. Premis:

· 1r Premi: Càmera esportiva - GoPro i un lot d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.
· 2n Premi: Tauleta i un lot d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.
· 3r Premi: Rellotge intel·ligent i un lot d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.

ADDICIONAL

La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram.
La DOP Siurana es reserva el dret de canviar, suspendre o cancel·lar les bases del concurs per a qualsevol causa, sense dret a reclamació.

Notícies

15/04/2024

Participem en la segona Jornada Entre dones per donar a conèixer els beneficis del consum de l’oove

Des del Consell Regulador de la DOP Siurana hem participat en una nova acció divulgativa per a donar a conèixer els beneficis que aporta el consum de […]
12/04/2024

El Centre Oleícola del Penedès i la Cooperativa de Riudecanyes distingits amb els premis Mejores Aceites de Oliva Virgen Extra, que atorga el Ministerio de Agricultura

La qualitat i la singularitat dels OOVE elaborats amb el segell de qualitat i traçabilitat de la DOP Siurana ha estat avalada, de nou, amb els premis […]
12/03/2024

La DOP Siurana participa a Alimentaria

El Consell Regulador de la DOP Siurana es sumarà, un any més, a la Fira Alimentaria, que tindrà lloc del 18 al 21 de març a […]